Följ med oss på våra reportage och se hur det går till att göra tidning. Ställ gärna frågor, tipsa oss om vad du vill läsa om, vad som händer på ditt jobb eller skicka in en bild!

1 - 5 av totalt 5 artiklar

Socialarbetare vägrar ge vika

Manifestationer, tidnings­artiklar och skrivelser har mötts med tystnad. Nu vill socialarbetarna i Uppsala få raka svar från politikerna om hur det sociala arbetet ska bedrivas.
21 mars 2013

Seg kamp mot amalgam

Redan på Käftis 1959 insåg hon att det var något som inte stämde. Sedan dess har Margaretha Molius misstankar utvecklats till en bergfast övertygelse – kvicksilvret inom tandvården har gjort tandsköterskorna sjuka.
15 maj 2013

”Vi förvandlas till skrivmaskiner”

Motståndet mot en gemensam skrivcentral var starkt bland medicinska sekreterare på Sahlgrenska universitetssjukhuset. Men förändringen genomfördes ändå.
17 april 2013

Bättre vara lyckligt lat än framgångsrik

Lyckad eller lycklig, karriär eller familj – behöver det ena utesluta det andra? Inte alls, anser författarna Tinni Ernsjöö Rappe och Jennie Sjögren, som har flera metoder för hälsosam duktighet: var smart-lat, hitta din grej, säg upp dig och lev jämställt.
13 september 2005

Kollektivavtal tecknat med journalbyrå

Ju mer de medicinska sekreterarna skriver, desto mindre betalt får de per rad. Tanken med det nya kollektivavtalet mellan Vision och Conscriptor är att de anställda inte ska jobba för mycket.
7 februari 2013

MITT YRKE

Annonser